Zoeken
0
Winkelwagen
Vanaf €62,50! Vanaf €189,95! Vanaf €82,50! Vanaf €67,75! GRATIS! :-)

Meetinstructie plisséhordeur

U neemt de maten van boven naar beneden en van links naar recht tussen de kozijnstijlen op zoals op onderstaande afbeelding. Dit zijn de zogenaamde in de dag maten. Voor de plisséhordeuren Silento en Optimus meet u op precies dezelfde manier.

Heeft u een schuine dorpel aan de onderkant van uw kozijn? Vergeet dan niet om een schuine onderdorpel voor de plisséhordeur te bestellen om dit te corrigeren. Houd er ook rekening mee dat de plisséhordeur een dikte heeft van 40mm.

Op de dag of in de dag montage?

Voor onze productconfigurator meet u altijd in de dag, zoals hierboven is aangegeven. U hoeft enkel een keuze te maken voor in de dag of op de dag montage voor uw plisséhordeur. Wanneer u voor op de dag montage kiest berekend de website automatisch de juiste maten voor de op de dag montage. In onderstaande afbeeldingen wordt het verschil tussen in de dag (links) en op de dag (rechts) weergegeven.

Onze op de dag sets worden altijd 3-zijdig uitgevoerd. U krijgt dan een op de dag montage set waarbij een profiel voor boven, links en rechts worden geleverd.